Mit kínálunk?

  • Személyvédelmi szolgáltatásunkkal garantáljuk szerettei és önmaga biztonságát
  • Védjük értékeit, jelentősen lecsökkentjük vagyonvédelmi kockázatait
  • Biztosítjuk a szervezet GDPR rendeletnek való megfelelését és vállaljuk az adatvédelmi tisztviselő szerepkör betöltését

Személyvédelem

"Hogy biztonságban érezhesse azt, ami fontos az Ön számára: szeretteit és önmagát!"

Prémium szintű személy- és vagyonvédelmi megoldásokat kínálunk Önnek, amennyiben munkája és napi tevékenysége során fokozott érdeklődésnek, esetleg nagyobb biztonsági kockázatnak van kitéve. A hatékony és zavartalan munkavégzés, a privát szféra védelmének érdekében alakítottuk ki személyvédelmi szolgáltatásunkat, mely igénybevétele jelentősen csökkenti a külső zavaró körülményeket, elősegíti, hogy Ön és családja csak a hivatására, munkájára, a kitűzött célra tudjon összpontosítani. Természetesen vállalatának szerves részeként, annak hitvallását követve, az arculatába teljesen illeszkedve.

Cégünk biztonsági szakértői, akik személyvédelmi kiképzéssel, harcművészeti jártassággal és külföldi tapasztalatokkal is rendelkeznek, rövid idő alatt olyan biztonsági felmérést készítenek, mely magába foglalja a kockázati vagy zavaró tényezőket, s ez által alapot teremt az Ön védelmének megszervezéséhez.

Maga a védelem igen sokrétű lehet, kezdve az időszakos kísérettől (pl.: rendezvényekre, fellépésekre) egészen az átfogó testőrmunkáig, amikor 24 órás védelmet biztosítunk Önnek, családjának, cége vezetőinek. Igényei szerint biztosíthatunk páncélozott személyautót, sőt irodaházában, vagy cége központjában kialakíthatunk egy magas biztonsági fokozatú „pánikszobát” is.

Elkísérhetjük Önt külföldi útjaira is, mivel munkatársaink nyelvtudással és sok országban helyismerettel is rendelkeznek. Mindemellett biztonságosabbá tehetjük kint tartózkodása idejére az üzleti tárgyalásokon kívül eső magán programokat is. Üzleti célú hosszabb külföldi tartózkodása esetén élőerős őrzést biztosítunk üresen álló magán ingatlanaiban, munkatársaink gondoskodnak róla, hogy otthona ne keltse a magára hagyottság látszatát, megvédje azt a külső vagy belső behatolással szemben.

Kollégáink számára folyamatos képzést biztosítunk, mind fizikai, mind pedig szakmai szempontból, így Ön biztos lehet benne, hogy a legjobbat kapja.