Mit kínálunk?

  • Személyvédelmi szolgáltatásunkkal garantáljuk szerettei és önmaga biztonságát
  • Védjük értékeit, jelentősen lecsökkentjük vagyonvédelmi kockázatait
  • Biztosítjuk a szervezet GDPR rendeletnek való megfelelését és vállaljuk az adatvédelmi tisztviselő szerepkör betöltését

Vagyonvédelem

Képzett és felkészített őrszolgálatunkkal jelentősen lecsökkentjük vagyonvédelmi kockázatait. Szakembereink közreműködnek a biztonsági stratégia elkészítésében és a különböző veszélyforrásokra hatékonyan reagáló védelmi intézkedések kialakításában.

Cégünk tapasztalt és precíz vagyonőrei védelmi rendszerünk legfontosabb alappillérei. A kor követelményeinek megfelelően folyamatosan fejlesztjük kollégáink szakmai és informatikai ismereteit.

Tudjuk azonban azt is, hogy jelentős költségeket fordítanak PR tevékenységre, marketingre, egy-egy cég arculattervezésére. Mégis a biztonsági szolgálat az, akivel az ügyfél az adott cég kapcsán először kapcsolatba kerül. És adott esetben a biztonsági szolgálatról alkotott negatív/pozitív benyomás határozza meg aztán a cég és a jövendő ügyfél kapcsolatát.

Vagyonőr munkatársainkkal szemben támasztott legfontosabb követelmények:

- magas színvonalú szakmai képzettség, informatikai jártasság;
- a törvényben előírt hatósági engedélyek megléte;
- erkölcsi feddhetetlenség;
- megfelelő fizikai állóképesség, pszichológiai alkalmasság;
- határozott intézkedés és udvarias fellépés;
- elhivatottság;
- jó kommunikációs képesség;
- általános műveltség, kiemelt objektumokban legalább alapfokú angol nyelvismeret.

Minden szerződő partner számára megpróbáljuk az ideális munkaerőt biztosítani, aki alkalmas adott feladat ellátására. Természetesen nem pusztán a cég anyagi javai lehetnek a védelem tárgya. Sőt! Sok esetben a cég legnagyobb vagyona az „üzleti titka”, melyet az egyre élesebbé váló konkurenciaharcban a fejlődő technika korában egyre nehezebb védeni. Tapasztalt kollégáink segítenek rávilágítani a vállalat rendszerében rejlő gyenge pontokra, segítenek azok megerősítését, hogy illetéktelenek, illetve a konkurencia ne juthasson hozzá ezekhez a kulcsfontosságú adatokhoz.

És végezetül egy kis plusz: az üzleti biztonság, az IT biztonság kiépítése, működtetése mellett a legális üzleti információszerzés alapjaival ismertetjük meg cége dolgozóit. Mi ez? Eszköz és módszer. Adatok, információk összegyűjtésével és kezelésével, versenyképes információ szerzési módszerek alkalmazásával segítünk lépést tartani a gyorsan változó üzleti környezetben. Mindez abban segít, hogy készen álljon a hatékony válaszok adására az egyre nagyobb kihívást jelentő piaci körülmények között.

- Melyek a versenytársak jelenlegi tervei?
- Hogyan szerezzek nyerő pozíciót a gyorsan változó üzleti környezetben?
- Hogyan reagálnak a versenytársak a változó stratégiákra?

Competitive Intelligence Services elengedhetetlen része az általános üzleti stratégiának! Önnek hatékony eszköz a versenytársakkal szemben, rámutatva a gyengeségekre és a legfontosabb eszközökre, ami alapján valódi alternatívákból lehet javaslatot tenni arra, hogy hogyan kell eljárni a piacon holnap. A versenyképes „hírszerzési” tanácsadók segítenek a hosszú távon fenntartható stratégiák kidolgozásában, így szolgálva cége számára a folyamatos növekedést és a biztonságos üzleti eredményeket. De ez már egy másik történet...